Swe Sailing Team på Mallorca
Swe Sailing Team på Mallorca
Swe Sailing Team på Mallorca

Svenske båtjournalister på norsk fjordeventyr

Den svenske nettsiden Hamnen.se la tirsdag ut på en ukes reportasjetokt med kamera og filmteam på Vestlandet.

Publisert Sist oppdatert

HOVEDBILDE: Våre svenske kolleager har reist til Sunnmøre for å finne ut hvor fint det er i Norge...Alle fote er lånt fra Hamnen.se, som vi håper og tror lar seg impnere.

Hamnen.se flytter seg nemlig denne uken til Sunnmøre for å oppdage fjorder, fjell, raske båter, trege fiskeskøyter, skikjøring, surfebrett og kjakkaliv.

"Söta bror" har hørt rykter om at de ikke trenger å reise til andre siden av kloden for å oppleve storslått natur til havs og til fjells. Hamnen.se-redaksjonen skal nå finne ut om  det holder å ta turen over norskegrensen til Sunnmøre.

Reisen varer en uke, og reporterne Gustav og Claes vil legge ut korte videosnutter flere ganger daglig  gjennom hele turen.

– Nordmenn hevder at Vestlandet er unikt i verdenssammenheng med sin natur.  Vi skal derfor finne ut av dette ved å utforske stedet med båt,  forteller Gustav Morin, sjefredakstør i  Hamnen.se. Med seg har han sin reporterkollega Claes Olivecrona.

Som gode nordmenn er vi i båtliv- og havna-redaksjonen  naturligvis spente på konklusjonen fra våre svenske kollegaer etter endt reise..

Holder Vestlandet mål som en av verdens fineste båt- og naturområder? eller er det bare skryt med oss nordmenn..??

Mens vi venter på den endelig dommen følger vi spent med på de svenske fjordeventyrernes videoinnslag her