Ny minispeedsjark fra Askeladden

Askeladden feirer det nye året med nyheten P66 Pilothouse, som lanseres på messen "Sjøen for alle" i mars.

Publisert Sist oppdatert

Den nye Askeladden P66 Pilothouse er en styrehusbåt hvor det er lagt ekstra fokus på et stort og godt akterdekk. Hele 4,5 kvadrat gir god boltreplass både til fisketur og en sosial dag på sjøen med familie og venner. Vi kan se klare trekk fra Comuter-linjen skalert ned til denne tøffe minispeedsjarken, som garantert vil bli lagt merke til langt utover Hordalands grenser.

Med saltvanns spylepumpe montert er rengjøring av dekk en enkel sak. I cockpit er det sitteplass til 4 personer (2 i fartsretning og 2 på sidebenk) og en takhøyde på hele 1,98 m. Med fasiliteter som spyletoalett, vask, kjøleboks og kokeapparat som noe av standardutstyret er det lagt til rette for mange fine dager på sjøen. For litt kjøligere dager er det ved frontrutene lagt til rette for mulighet til å montere defroster.

Standard utstyr:

Spyletoalett, saltvanns spylepumpe, hydraulisk styring, klargjort for utv. styreposisjon (ekstrautstyr), ferskvann, herdet glass i frontrute, kjøleboks, vindusvisker, pilotstol, kokeapparat, vask m/spring, fiskestangholder, lanterner, instrumenter

Ekstrautstyr:

Trimplan, utvendig førerposisjon, sidebenker akterdekk, puter til sidebenker, puter til akterbenker, kupevarmer, arbeidslys akterdekk, Tallon fiskepakke (2xstangholder, 1xbord, 1x12 V uttak) 

Tekniske data:

Lengde:                6,60 m

Bredde:                2,50 m

Vekt u/motor:       ca 1.100 kg

Drivstofftank:       140 liter

Vanntank:            40 liter

Septiktank:          40 liter

Motor:                 max 140 HK