Trippel Windy-nominasjon

Windy Boats er nominert med tre modeller til "Motor Boat of the Year Awards" og "European Powerboat of The Year". (08.01.09)

Publisert Sist oppdatert

Av Therese Vågen

Fire norske kan bli "European Powerboat of the Year"

Windy 48 Triton er nominert til prisen "Motor Boat of the Year" i kategorien "Best Sportscruiser above 45ft", mens Oceancraft 760 er nominert i kategorien "Best RIBs and Sportsboat". Begge båtene ble valgt ut av et dommerpanel som har tatt utgangspunkt til redaksjonelle tester utført av de tre magasinene Motor Boats and Yachting, Motor Boats Monthly og Custom Yachting. Utmerkelsen deles ut i til sammen ti ulike kategorier fra RIB og sportsbåter og motorbåter opp til 70 fot.

Windy Chinook 44 er av de nominerte til prisen "European Powerboat of the Year" i kategorien opp til 50 fot. Her er også Marex ACC 370, Askeladden Commuter 11 og snekka Polar 20 nominerte.

Direktør Knut Heiberg-Andersen er svært glad for nominasjonene og ser på dem som en anerkjennelse av Windys fremtredende posisjon i markedet fra sportscruisere til mer luksuriøse hardtop-cruisere. 
- Windy har et internasjonalt ry for sin nytenkning og håndtverk, og disse nominasjonene bekrefter vår posisjon som en av verdens ledende båtbyggere av høy kvalitet.

Prisvinnerne annonseres under London International Boat Show og den påfølgende messen i Düsseldorf, Tyskland.